tirsdag den 30. september 2014

Tyrkiet

Er det mest fantastiske sted på denne årstid, en uge med sol og 30 grader + var hvad vi nød i sidste uge..... SKØNT.....

Vi rejste med Star Tour, den nemme løsning med all inklusive, og pools i alle størrelser.

Vi fløj til Dalaman, og kørte 20 min. I bus til Sarigerme, hvor hotellet lå.... En lille by, med hotel ned til stranden. Det skulle være ren afslapning, og det blev det :-) Oscar badede dagen lang, og vi nød det gode vejr! 

Vi havde lige en bytur til Fethyie, en ret stor by, med et kæmpe marked. Her osede vi lidt rundt, og tog et par timer ved stranden. 

Nu er all inklusive konceptet prøvet af, og må nok indrømme jeg vist er til et lidt mindre sted, med knap så mange mennesker, knap så meget mad, af knap så god kvalitet.... Men med børn fungere det jo altså meget godt... Og rejser man flere sammen er det også super nemt...

Her lidt billeder af vandhunden/vandhundene ;-) 
På vej til Fethyie...


Pixibøgerne var et hit... Og Oscar lærte med dem også ideen med at få læst en historie, ikke bare kigge billeder :-) 


Morgentur ved stranden...


En træt bandit...
3 kommentarer:

 1. Sikke nogle skønne billeder. Vi var også i Tyrkiet i Juni på fuldstændig samme koncept, og jeg må give dig ret at med børn er det bare SÅ nemt. Vi havde så mange hyggestunder ved at slippe for alt det praktiske. Min datter spurgte for 2 uger siden, hvornår vi skulle afsted til det der "Turkiet" igen. Så det var bare et hit for alle parter :-)
  Kh Line

  SvarSlet
 2. Skønt ser det simpelthen ud. Dejlig uge. Dejlige billeder. Vand, sol og glæde:-):-):-)

  SvarSlet
 3. Dejligt at I havde en god tur! Skønne skønne billeder. :))

  SvarSlet