onsdag den 18. april 2012

Arvestykket

Lidt tilfældig under en familiemiddag fandt vi ud af, at min mands gamle babyseng stadig florede i fam. Han er ikke den første der har sovet i den, så den må altså være over 40 år gammel!

Jeg synes jo det kunne være lidt hyggeligt, at vores lille Oscar også skulle sove i den. Så vi fandt frem til den hos min svigermors onkel, må det vist være!!!

En ældre kurvesag som trængte til noget betræk...

Det er ikke en vugge, nok nærmere hvad man vil kalde en krybbe

Her et billede inden jeg gik i krig


(Metaldimsen har vi dog lige selv sat på, da jeg synes den vil være lidt hyggelig med en himmel)

Og her resultatet... Synes den er blevet rigtig fin, og emmer af historie :-)


Selve himmel fandt jeg på et lagerssalg, og den passede perfekt til det stof jeg havde til kanten, så der tog jeg lige den hurtige løsning :-)

Den fungere så fint, og bettemanden sover godt i den.

6 kommentarer:

 1. Vi havde en næsten nøjagtig magen til til Ida og Oskar:-) Dejligt med arvegods!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor sjovt... Ja det er lidt hyggeligt med sådan en familieting...:-)

   Slet
 2. Hvor er den fin... Ville lige tilfældigt ind og se om du havde fået lagt noget på din blog - og hvor blev jeg overrasket. Du er kommet godt i gang - og er allerede så dygtig til opsætning osv. Typisk dig, Nanna - stor respekt :).
  Hvor er det nogle fine ting du har haft gang i. Elefanterne er jeg pecielt vild med ;) Hvor har du dem fra?
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej søde Mange tak, ja prøver mig lidt frem :-) Elefanterne er fra Laralil bloggen. De skal bruges til en uro som hun har lavet en DIY på...
   Du kan lave en blogroll på din blog, så kan du se hvornår der kommer nye spændende indlæg på de blogs du gerne vil følge... Men pas på, det er lidt en tidsrøver ;-)

   Knus Knus

   Slet
 3. Vi har præcis den sammen smukke babyseng i vores familie. Min far købte den, da min ældste bror var helt nyfødt for 48 år siden. De havde egentligt ikke råd til den, men min far syntes ikke, at deres lille dreng skulle sove i en alm. lift-kasse. Begge mine børn har sovet i den, min nevø har sovet i den og så har den været lånt ud til meget nære venner. Følg gerne med på vores ( min kusine og jeg) blog, som også er forholdsvis ny.
  Tillykke med den lille Oscar.

  Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne tak for din hilsen :-) ja det er en fin seng, og sjovt at høre de stadig bliver brugt rundt omkring :-) jeg vil da lige smutte forbi og lurer jeres blog :-) kh Nanna

   Slet